Jubilæum 2022

Dansk Bavaria klub invitererede til  20 års jubilæumstræf i Ebeltoft d. 26.05 til 29.05. 2022 . Det blev en fantastisk weekend – så tak til alle deltagere og medhjælpere der var med til at gøre jubilæet en succes!

Historien

Floor Marine v. Michael Floor solgte Bavariabåde i Randers. I januar 2001 arrangerede Michael Floors firma bustur til Bavariaværftet og på denne tur samt i forbindelse med salg af både udarbejdes et skema, hvor bådejere kunne svare på bl.a. om der var interesse for at oprette en klub og i øvrigt oplyse, hvad man kunne bidrage med.

Michael Floor og den nordtyske forhandler af Bavariabåde inviterede sommeren 2001 til fællestræf i Juelsminde.

Vi var flere, der forventede, at Michael under træffet fortalte om resultat af skemaundersøgelsen men da dette træf var slut, kom Michael med en stor kuvert og sagde, at dette kunne Anni fra Horsens og Anne fra Jyllinge ta’ os af. I kuverten var de skemaer, vi havde regnet med at høre om under træffet.

Anni og Anne gik i gang med at kontakte alle fra skemaerne, enten pr. mail eller på telefon. Det var en spændende opgave at få kontakt til så mange bådejere. Det førte til et bredt samarbejde mellem Michael Floor og de personer, der ville hjælpe til med, at der blev holdt stiftende generalforsamling i Øer d. 9. februar 2002, hvor Dansk Bavaria Klub blev stiftet.

Som en af aftalerne blev afholdelse af træf, første gang sommeren 2002 i Øer, men på dette træf blev det besluttet at afholde træf i Kr. Himmelfartsferien for at undgå, at sommerferier blev for belastede af at skulle afsætte en bestemt periode. Bavariatræffet skulle fortrinsvis holdes på skift i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Det første træf i 2003 blev afholdt i Lynæs.

Onsdag

Ankomst fra onsdag d. 25.05.2022. Der betales havneafgift for 2 dage, afrejse søndag.

Ankomst torsdag der betales stadig kun for 2 dage.

Der skal bæres stander.
Autocampere skal holde på lystbådehavnen på almindelige vilkår.

Torsdag

Torsdag d. 26.05.2022 kl. 16:00, vil der være gin smagning i telte. Ved Anne og Steffen Paulsen.

Der medbringes eget glas til dette.

Der vil være mulighed for at grille, medbring mad, tallerkner og bestik. Fælles hygge

Fredag

Fredag d. 27.05.2022 kl. 09:00 er der rundstykker og kaffe i teltet, sponsoreret af DMC.

Kl. 10:00, vil vi sætte standeren og der bydes velkommen af formanden.

Fredag formiddag vil DMC være på havnen.

Fredag aften er der Jubilæumsfest i teltet. Vi starter kl. 17.30. Der vil blive serveret en 3. retters menu samt natmad. Der vil være 1 flask vin pr. par, enten rød, hvid eller rose til maden. Vin kan byttes i baren til 2 fad øl samt sodavand. Der kan købes vin, øl og sodavand derefter. Denne dag kan der ikke medbringes egne drikkevare. Fra kl. 21.00 spiller The Petrols op til dans. Natmaden serveres kl. 24.

Lørdag

Lørdag kl 10:00 Bromøde i teltet.

Lørdag kl. 11:00, vil der være generalforsamling.

Lørdag 14:00 Rundvisning ppå Fregatten Jylland. Tilmelding til Fritz eller Michael Bygballe.

Ellers er lørdagen fri til at besøge Ebeltoft på egen hånd. Til aften vil der blive serveret helstegt pattegris med det hele. Her vil I kunne købe drikkevare. I må også tage eget med.

21.30 tager vi standeren ned.

Tak for denne gang.

Detaljer

Tilmelding:

Der betales 100 kr. pr. person ved tilmelding. Der er begrænset antal pladser i teltet så tilmeldingen stoppes når vi når ca 180 personer.

Havnepladser:

Der betales havneplads for to overnatninger + strøm og to overnatninger uden beregning – ved fremvisning af klubstander.

Fregatten Jylland:

Vi tilbyder 20% i rabat på entréen til Fregatten Jylland, Hvilke er den pris grupper over 20 personer normalt får.

I behøves ikke at komme i grupper, I skal bare komme med jeres stander, og fortælle i er her i forbindelse med Bavaria træf. Hvor efter i vil få et armbånd på, så i kan komme og gå som det passer jer i weekenden.

Der er historiske instruktioner  kl. 10:30 og 13:30 om Fregatten Jylland i kan slutte jer til. De er med i billetprisen.

På billede til venstre kan du se hvor vi har kajpladser og hvor fest teltet er pladseret.

Pladser i dette basin

Fetstelt