Landstræf i Vallensbæk havn 2023

Dansk Bavaria klub inviterede til vores 21 års landstræf i Vallensbæk havn d. 17.05 til 21.05. 2023.

Landstræf 2023

Tak for den overvældende tilslutning til åres landstræf i Dansk Bavaria Klub. Vores mange Bavaria klubmedlemmer i Vallensbæk havn fik sørget for det blev et fantastisk landstræf! Tilmeldingen endte på 82 kuverter til spisningen fredag aften.

 

Se billeder og video’s fra træffet HER

Tilmelding:

Der er lukket for tilmelding – er du forhindret i at deltage eller vil høre om du kan komme med på et afbud – så kontakt arrangørende direkte.

Havnepladser:

Der betales havneafgift svarende til frihavnsafgift (kr. 50,00 pr. dag.) uanset hjemhavn. Ankomst kan meldes på tlf. Flemming 20456606 eller John 31106942 eller VHF kanal 8. Så hjælper vi med anvisning af plads samt fortøjning.

Andre muligheder:

Autocamper kan holde på havnens område for autocamper på frihavns betingelser som både. Bavaria stander lægges i forruden.

Muligt at overnatte i telt på havnens område uden betaling. Sæt Bavaria stander på teltet.

Yderligere overnatningsmulighed på Ishøj vandrehjem (15 – 20 min. Gang til havnen) 70896846

To klubhuse: VBK og VSK

Bemærk at der er 2 klubber i Vallensbæk havn, Vallensbæk Bådklub (VBK) og Vallensbæk Sejlklub (VSK). Arrangementer foregår i begge klubhuse på skift som anvist nedenfor.

Onsdag

Ankomst fra onsdag d. 17.05.2022. Der betales havneafgift for alle både svarende til frihavnsafgift (kr. 50,00 pr. dag.) uanset hjemhavn.

Der skal bæres stander.
Autocamper kan holde på havnens område for autocamper på frihavns betingelser som både. Bavaria stander lægges i forruden.

Om aftenen er der grill og hygge.

Torsdag (VBK)

Torsdag d. 18.05.2022 kl. 08:30 Mulighed for fælles morgenbord (Vi medbringer selv morgenmad og service)

12.00. Mulighed for fælles frokostbord (Vi medbringer selv frokost og service)

16:00 Gin smagning ved Anne, Steffen, Mette og Daniel. (Vi medbringer selv glas)

18:00 . Grillen tændes (Vi medbringer selv mad/drikkevarer/service)

Fredag (VSK)

Fredag d. 19.05.2022 kl. 09:00 Flag hejses på standermast ved klubhus.

08.30. Fælles morgenmad sponsoreret af Dansk Marine Center (DMC) Vi medbringer selv service.

10.00. Bavaria stander hejses på standermast ved klubhus.

11.00. Mulighed for at opleve Strandparken eller en gåtur til kunstmuseet ARKEN (ca.25 min.) Medbring frokost og spis i det grønne eller køb frokost i cafeteria på ARKEN.

18.00. Bavaria klubben er vært til en lækker 3-retters menu i Restaurant Krabben. Kaffe og dessert på 1 sal i VSK klublokale. Musik (DJ)/dans/fri bar. Musik og udskænkning slutter kl. 24.00. lokalet forlades senest kl. 01.00..

21:23. Flag nedhales.

Lørdag (VSK)

08.30 Mulighed for fælles morgenbord i VSK klublokale. Vi medbringer selv morgenmad og service.

11.00. Generalforsamling.

13.00 Fælles frokost (Vi medbringer selv frokost og service)

15.00.¨Legepladsen¨er åben.

18.00. Grillen tændes (vi medbringer selv mad/drikkevarer og service)

21.30 tager vi standeren ned.

Tak for denne gang.

Ishøj Strand

Lige uden for døren ligger en af Danmarks smukkeste sandstrande, og det er derfor også muligt at kombinere en museumstur på ARKEN med en strandtur for hele familien. Stranden følger en kystlinje på 7 km, og der er derfor rigeligt plads at boltre sig på. Med faciliteter som badebro, livredder i sommerperioden, legeplads og kiosk er Ishøj Strand meget børnevenlig. Læs mere her.

Strandparken

Der er desuden mulighed for at gå på opdagelse i Strandparken i området omkring museet. Strandparken består af åbent kystlandskab, græsarealer, klitter, strand, skov og et havneområde, der bindes sammen af et udviklet net af veje og stier – her er der god mulighed for cykel-, løbe- og gåture. Strandparken byder også på et rigt dyre- og planteliv. Læs mere her.

Arken

ARKEN Museum for Moderne Kunst ligger stor og monumental midt i det menneskeskabte landskab, Køge Bugt Strandpark, syd for København. ARKEN har en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst og museets maritime arkitektur med den spidse stævn, der majestætisk stikker frem i terrænet, har vundet anerkendelse i både ind- og udland.

ARKEN blev indviet den 15. marts 1996 af Hendes Majestæt Dronning Margrethe og er et af Danmarks nyeste kunstmuseer. Forud for åbningen lå flere års politisk arbejde for at gøre området syd for København til en væsentlig del af det danske kulturliv.

Stednavnets betydning

Stednavnet Vallensbæk er tidligst nævnt *1184 (afskrift fra slutningen af 1600-tallet) i formen Wolensbech. Den ældste originalform er 1317 Walensbæk. Yngre former er fx 1474 Vallingsbeck, 1567 Wallendtzbeqk og 1664 Wallendtzbech. Første led i forleddet antages at være et ubelagt, feminint substantiv * »krog, krumning, bøjning«. Andet led er substantivet land. Forleddet er da enten et substantiv gammeldansk *wāland »krumt landområde« eller et dermed identisk stednavn. Efterleddet i Vallensbæk er substantivet bæk. Navnet betyder »*Wālands bæk« eller »det krumme landstykkes bæk« og er sekundært overført som navn på bebyggelsen, som opstod ved bækken. Den nyere tilføjelse Landsby udpeger den centrale og ældste del af bebyggelsen til forskel fra Vallensbæk Strand.

Kilde: trap.lex.dk

Havn