Medlemsfordele

Arrangementer

Medlemskabet giver dig mulighed for masser af oplevelser med ligesindede ved sejlertræf og andre arrangementer.

Forum

Du får adgang til vores medlemsforum hvor du kan kommunikere med andre Bavaria ejere, og afgive dine gode ideer og løsninger.

Rabatter

Du kan få rabatter hos udvalgte forhandlere. Se sponsorerne her på hjemmesiden.

Pantaenius

Rabat på Forsikring fra Pantaenius – når man er medlem af Dansk Bavaria klub giver Pantaenius 8% rabat på kaskoforsikringens grundpræmie samt 20 % på ansvarsforsikringen. Præmiereduktionen bliver gældende fra næstkommende hovedforfald mod fremsendelse af dokumentation for, at man er medlem af Dansk Bavaria Klub.

First Marine

Der gives rabat på forsikring.

Danmarks Tursejlerforening

Dansk Bavaria Klub er medlem af Danske Tursejlere (DT), derfor kan vi tilbyde medlemmerne et medlemskab til kr. 340,- pr år.

Medlemskabet inkluderet ansvarsforsikring, som kan spares i dit forsikrings selskab, samt 4 numre af bladet Tursejleren med info om alt indenfor tursejlads. Såfremt du ønsker at tegne kaskoforsikring i DT, er det stor rabat ved installering af GPS i båden, ligesom der gives op til 5 gratis overnatninger i havne på Ærø.

Er I allerede medlemmer af DT, eller ønsker I medlemskab – er I velkommen til at kontakte Sekretariatet ved DT, tlf. 70 214242, Bente Hansen.