Dansk Bavaria Klub har også i år, som lovet, arrangeret et besøg hos redningstjenesten på flyvestation Skrydstrup, hvor Jer der ikke kom med sidste år og Jer der syntes at i fik for lidt ud af besøget p.g.a. det store deltager antal, får en ny mulighed.

Besøget er fastlagt til mandag den 16. marts 2015 med følgende program:

kl. 1845: Ankomst til hovedvagten, Fighter Wing Skrydstrup, Lilholtvej 2, Skrydstup, og mødes med Gravers.

Kl. 1900: Besøg med foredrag og fremvisning af redningshelikopteren, hvor der også bliver mulighed for at stille spørgsmål.

kl. 2000: Besøg med foredrag og fremvisning af F-16 i F-16 hangaren også med mulighed for st stille spørgsmål.

Kl. 2115 Afslutning i kantinen hvor flyvestationen vil være vært for kaffe og kage, hvor der også vil være mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, der ikke blev besvaret ved helikopter og F-16.

Besøget er arrangeret i samarbejde med seniorsergent Brian Junker Jensen, der vil være vores guide hele aftenen.

For ikke at komme i den samme uheldige situation som sidste år med alt for mange deltagere omhandler invitationen i år kun Dansk Bavaria Klub.
Der er derfor fastlagt et max antal deltagere på 30 og et minimum på 20 efter først til mølle princippet.

Der er lagt op til en meget interessant aften, hvor der bliver en rigtig god mulighed for ved selvsyn og foredrag, at se- og høre, hvad redningshelikopteren og besætning kan præstere, og hvordan der arbejdes i helikopteren under en aktuel redningsoperation samt om sikkerhed til søs, set fra besætningens side – Hvad kan vi selv gøre for at hæve vor egen sikkerhed når vi færdes på havet.

Tilmelding så hurtigt som muligt, men senest den 10. marts 2015.
Tilmelding skal ske på mail direkte til sekretaeren@danskbavariaklub.dk
Tilmeldingen skal indeholde fulde navn og adresse på alle der ønsker at deltage. Dette er er krav fra flyvestationen at de nøje ved, hvem der bliver lukket ind, da vi kommer ind på selve operationsområdet (militær område)

Alle der tilmelder sig vil modtage en bekræftelse fra mig. Har nogen tilmeldt sig og ikke modtaget en sådan bekræftelse få dage efter tilmeldingen er tilmeldingen ikke gået igennem til mig. I så fald bedes i ringe på telf. 50232467.

Med venlig hilsen

Gravers.