Lokaltræf Vinter 2024 i Vallensbæk Sejlklub

Den 3. februar 2024 afholdte Vallensbæk Sejlklub et hyggeligt lokaltræf, hvor medlemmer af Dansk Bavariaklub var inviteret til en aften fuld af god mad, fællesskab og sejlerhygge.

Mødet fandt sted i klublokalerne på 1. sal over Restaurant Krabben. Kl. 15:00 startede vi aftenen med et kaffebord, hvor medlemmerne kunne dele erfaringer og historier fra sommertogterne i 2023. Dette skabte en inspirerende stemning og gav idéer til kommende sejladser i sommeren 2024.

Kl. 18:00 blev der serveret en lækker middag bestående af gule ærter med kogt flæsk og pølse, efterfulgt af pandekager. For dem, der ikke ønskede gule ærter, var der alternativt klar suppe. Måltidet blev akkompagneret af en øl eller vand samt en snaps til hovedretten, og pandekagerne blev fulgt op af en forfriskende Roseportvin.

Efter maden fik vi en spændende præsentation af John Gericke, der viste lysbilleder fra deres imponerende sommertogt gennem Gøtakanalen i Sverige. På 78 dage oplevede de en fantastisk rejse med anløb af Øland og Gotland, sejltur til Stockholm og kanalsejlads i Gøtakanalen til Gøteborg.

Ved mødet var 28 personer til stede, repræsenterende 12 både. Aftenen blev afsluttet omkring kl. 21:00, og vi ser tilbage på en vellykket begivenhed fyldt med sejlerglæde og fællesskab.