Lokaltræf i Hundested d. 24-26 august 2018.

Allerede torsdag ankom de første både i det skønne vejr, og der blev grillet ved motor/sejlklubbens hus.

Fredag ankom de fleste af bådene, en enkelt kom dog først lørdag. Igen blev der grillet, og hygget. Her, som lørdag, sad vi dog inde i huset, da det blæste og var blevet køligere i vejret.

Lørdag blev der ved stander hejsning oplyst om dagens aktiviteter, som alle var spændt på.

En skattejagt rundt i det skønne område samt på havnen for at løse diverse opgaver/spørgsmål ventede…. alle steder skulle der tages billeder som bevis for man havde været der.

Der blev virkelig gået til “stålet” – op til Knud Rasmussens museum og Skanserne for bla at tælle kanoner og sluttelig ved Bryghuset, hvor mange spørgsmål skulle besvares..
En velfortjent øl blev sluttelig indtaget på Bryghuset, mens der blev slappet af.

Kl. 18 blev grillen atter tændt og diverse lækkerier blev tilberedt. Tilbehøret hertil blev sat frem til fælles buffet. Meget lækkert og med et godt glas vin og sang, var stemningen fin – Nu var det tid til Kahoot, hvor alle var blevet bedt om at tage deres telefoner med. Mange spørgsmål bla om området og sejlads skulle besvares – her var det med at være hurtigst på tasterne.

Et sjovt indslag som Michelle stod for.

Også her blev der vist et stort engagement og interesse. ALLE ville jo gerne vinde Bavaria Game krus…

Efter en skrap, men retfærdig dommerkomité havde voteret, blev vinderne af dagens konkurrencer fundet og de populære krus uddelt- OG nogle måtte erkende nederlaget.

Der blev herefter hygget og snakket og for nogle blev det vist sent, før de så køjerne.

Søndag kl. 10 blev standeren taget, der blev sagt farvel og “stafetten” givet videre til afholdelse i Holbæk 2019, og der blev ønsket god hjemtur i den friske vind.

Stor, stor tak for et kreativt, iderigt og vellykket træf.
Til:
Anne fra Roskilde ( Tin Tin )
Bente fra Fr. sund ( Amica )
Anne fra Jyllinge ( Anne )


Referent Annie.
Se flere billeder her