Vigtigt var det at produkterne lever op til Renskib-konceptet i forhold til miljøvenlige og sundhedsvenlige produkter.

Resultatet er at Renskib nu er klar til at lancere to nye produkter.


R-150 Power Polish:

Der er tale om et revolutionerende produkt som hurtigt og effektivt rengør, polerer og forsegler på én gang. Produktet er udviklet til brug på mindre flader, uden at der er brug for maskiner. Navnet er derfor blevet, Power Polish.

Power Polish er et 3 i 1 produkt, specielt udviklet til flader som kræver hurtig og effektiv behandling.
Power Polish er særlig egnet til joller, katamaraner og ribs/gummibåde lavet af hypalon. Men også hynder lavet af sky-læder og fendere kan blive som ny. R-150 Power Polish giver hurtigt og effektivt en glat overflade, en dyb glans og forsegling mod UV stråling og smudspåvirkninger.


R-140 RTU Shampoo RTU:

Shampoo RTU (Ready To Use) er Renskibs populære Shampoo i en “klar til brug” flaske.
For at sikre en let tilgængelig vask og rengøring af bådens ydre, har Renskib udvilket denne “klar til brug” flaske. Bådejeren har dermed altid en blanding med Shampoo klar, når båden i løbet af sæsonen skal vaskes og plejes. Produktet passer perfekt til Renskibs miljøvenlige vaskekoncept: ”waterless, spray on, wipe off”.
Efterfølgende kan sprayflasken genbruges og det er muligt selv at blande R-140 Shampoo med vand. Endnu et punkt hvor Renskib sætter miljøvenlighed i fokus.

Har du brug for at vide mere om produkterne eller anvendelsen af disse så kontakt os på info@renskib.dk

Du kan også besøge Renskib på Facebook. Her har de har en meget aktiv side som bruges internationalt. Der er mange gode billeder fra før og efter plus info om nyheder fra Renskib.