Bliv opmærksom på ny debat

Vores hjemmeside er udvidet med en funktion som gør det muligt at få E-mail advisering når der er nye indlæg eller svar på indlæg på hjemmesiden.

Det betyder at hjemmesiden vil udsende en summarisk E-mail til alle, som ønsker det, med aktive indlæg fra vores forum en gang om ugen. Vi har valgt en frekvens på en uge da det virker passende udfra de tests vi har lavet.

Hvad information indeholder E-mailen

E-mailen indeholder overskrifter og dele af de aktive indlæg, så man kan danne sig et overblik over debatten og gør det muligt hurtigt at klikke sig ind på hvis man vil deltage i dialogen på forum.

Alle medlemmer bliver automatisk tilmeldt denne funktion og vi håber at i vil tage imod den som et godt tilbud om at lade sig inspirere og aktivt deltage i debatten på vores hjemmeside. Husk på at det er lidt af et specialistforum vi faktisk har.

Kan jeg afmelde det igen

E-mailen indeholder et link så man let kan afmelde dem, hvis man ikke ønsker at modtage dem. Du kan også tilmelde det igen ved at gå ind under din profil og aktivere funktionen igen.

Tak

Jeg vil godt sige tak til Camilla Hjorth Andersen & Sebastian Westerhoff samt Bo Lund Jensen for velvilligt at stille deres E-mail til rådighed under testforløbet.

Hvis du sidder med spørgsmål eller feedback er du altid velkommen til at kontakte webmaster.