Referat fra Bavaria børnetræf fredag til søndag d. 2-4 september uge 35 i Juelsminde havn

I løbet af fredagen mødtes vi 5 friske børnebåde i Juelsminde havn. I løbet af aftenen blev vi fuldtallig og ved 20.30 tiden var vi samlet 10 voksne og 11 børn i alderen fra 3 til 16 år. Vi samledes alle i juniorklublokalet som venligst var udlånt af Juelsminde sejlklub. Her var der fællesspisning og velkomst for alle. De deltagende både var:
My Noa, Faaborg – Bavaria Motorbåd – 2 voksne, 2 piger på 3 og 9
Pura Vida, Egå – Bavaria Sejlbåd – 2 voksne, 3 piger på 1, 4 og 9
Zeus, Egå – Bavaria sejlbåd – 2 voksne, 2 piger på 0 og 9 og 1 dreng på 14
Fister, Bogense – Bavaria sejlbåd – 2 voksne, 1 pige på 14 og 1 dreng på 16
Liberty, Korsør – Jeanneau Sejlbåd – 2 voksne og 1 dreng på 10


Lørdag morgen startede en dejlig dag med fællesmøde på broen kl. 10.00. Alle fremmødte var klar til en dag med masser af aktiviteter i børnehøjde. Bavaria klubbens tilskud til børnetræffet blev brugt på at indkøbe materialer til alle børneaktiviteterne. Grundet det fine sensommer vejr gik turen til stranden iført badetøj og våddragter. Dagens første aktivitet var nemlig sjov på vandet på kneeboard og badering spænd efter en gummibåd. Alle de store børn fik tur efter båden til stor underholdning og grin fra alle tilskuerne i strandkanten. Imens hyggede alle de små børn sig men at bygge sandslotte.


Lørdag middag samledes hele børnetræffet på restauranten på havnen i Juelsminde hvor der blev hygget oven på formiddagens anstrengelser på vandet (stegt flæsk og buffet går man ikke fejl af)
Lørdag eftermiddag blev brugt på at bygge drager og male dem i fantastiske farver. Der var kommet mere vind til gavn for den efterfølgende drageflyvning for de storebørn og voksne. Efter drageflyvning stod underholdningen på ballondyr. Dette til stor morskab for alle deltagere. Der blev lavet de almindelige ballondyr og de mere kreative af slagsen.
Lørdag aften stod på fællesgrill i sejlklubbens lokaler med masser af slik, is og fælleshygge for alle børnene, som stille og roligt blev trætte efter en lang dag med masser af sjov og ballade.


Og selvfølgelig også voksen hygge
Tak til alle deltagere, både de unge og de gamle, for en fantastisk weekend. Det var en succes som vil blive gentaget næste år, forhåbentlig med mange flere deltagere.