De første både ankom allerede tirsdag, så grillen på lystbådehavnen blev flittigt brugt både tirsdag og onsdag.
Torsdag aften blev grillen ved det nye Aktionshus i fiskerihavnen benyttet samt folks egne medbragte. Vi fik dejlige pandekager – bagt af Peer på hans hjemmegjorte brænde komfur, til stor fornøjelse for alle.
Der var en fantastisk stemning – ikke mindst da Preben, Jeppe og Hanne tog harmonikaen frem, og vi andre istemte med hjælp af sangbøger.
Flere gik op på molen for at se solen gå ned i den dejlige aften.

Fredag startede med standerhejsning hvor formanden bød velkommen.
Efterfølgende var der tur på stranden med naturvejleder Jørgen Stoltz, hvor mange deltog.
Her blev man inspireret til at benytte flere af vore strandurter som kan bruges i den daglige madlavning. Desuden fik vi en fin information om geologien, hvor børn og voksne ved hjælp af billede materiale, skulle lave sten-bingo. Ret interessant.

Kl. 13 var der generalforsamling i Aktionshuset, som forløb med god ro og orden.

Om aftenen var der festmiddag, en tre retters menu, leveret af den Gyldne Hane, og efterfølgende spillede Peter Dalsgård op til dans i alle changrer. Festligt og fornøjeligt som vanlig.
Under middagen blev den der kom langvejs fra hædret, i år var det Finn fra Struer, og Fritz holdt aktion over sponsorede gaver.

Lørdag sejlede flere af de langvejs kommende hjem efter bromødet, og der var efterfølgende arrangeret cykeltur til Gniben. Enkelte kom i bil, mens 15 valgte at cykle.
I det flotte solskinsvejr kunne vi følge flere af bådene runde Snekkeløbet.
Dejligt naturområde, hvor vi så rådyr med kid gå rundt.
Frokost klemmerne blev indtaget inden cykelturen hjem, og enkelt pit-stop blev gjort ved ishuset, inden ankomst på havnen.

Om aftenen blev der spist rester ved grill området på lystbådehavnen og igen blev der hygget med sang og harmonika musik, inden standeren blev strøget kl. 21. og der blev ønsket god hjemtur.

Et træf med 40 både tilmeldt og 109 personer deltog. Et træf hvor nye og gamle venskaber blev plejet og erfaringer udvekslet.

Vi glæder os til næste års træf, som vil finde sted i Juelsminde.
God vind og god sommer til alle

På klubbens vegne.