Kære festarrangører og alle jer andre Bavaria klubmedlemmer

 

1000-tak for et fantastisk landstræf i Ebeltoft i Kr. Himmelfartsdagene

Vi vil rigtig gerne dele vores oplevelser fra vores første landstræf med jer.

Efter nu 7 års medlemsskab var vi tørlagt for søforklaringer, når Niels Arne hjemme på broen, gentagende gange opfordrede os til at deltage på landstraffet.

Ærlig sagt, vi var lidt spændte på, om det var noget for os, men alle vores “betænkeligheder” blev straks kastet over bord, da vi anløb Ebeltoft onsdag aften.

Her blev vi taget vel imod af en flok venlige klubmedlemmer, der hjalp os med at fortøjre og efterfølgende bød på pizza. Aftenen sluttede vi i hyggeligt selskab om bord på Margrethe II med varm kakao mit schuss, som de siger syd for grænsen. Her blev der også aftalt et uofficielt møde dagen efter hos Walther – en special forretning med god vin, rom, ost mv.

torsdag mødte vi naturligvis op hos Walther, hvor vi i godt selskab fik mange fine smagsprøver på vin, rom og ost. Det endte nærmest i en lille fest. Det var en god opvarmning til senere på dagen, hvor Anne Paulsen guidede os igennem en spændende ginsmagning – Gin fra Lidl kan også noget  👍. Efterfølgende blev grillerne startet, hvor vi havde en hyggelig aften med fælles spisning.

Fredag blev vi budt på gratis morgenmad, som var sponsereret af DMC. DMC og Selden var om formiddagen på havnen, hvor der var en oplagt mulighed for at få gode råd, en mulighed vi selv benyttede os af. Efter morgenmaden blev standeren sat, og formanden bød velkommen.

Træffets højdepunkt var ultimativt fredag aften. Her fik vi en meget lækker tre retters menu efterfulgt af bal, hvor bandet Petrols spillede fabelagtig godt op til dans for både dem med gråt, lyst og mørkt hår😊

Lørdag var træffets seriøse punkt. Generalforsamlingen var vi spændte på, da vi i referater fra tidligere generalforsamlinger har læst, at stemmningen desværre ikke altid har været god. Heldigvis oplevede vi, at den blev afholdt i en god kontruktiv tone. Et af de vigtigste punkter vi selv tog med fra generalforsamlingen var, at vi har et stort potentiale for at få nye medlemmer både lokalt og via Facebook. Vi skal have de nye båd-generationer med i klubben, og det er afgørende vigtigt, at alle medlemmer bakkker op om og hjælper til med at skaffe dem, så vi som klub også i fremtiden kan holde et brag af jubilæumsfester.

Efter generalforsamlingen var der fri leg og mulighed for at få rundvisning på Fregatten Jylland. Den deltog vi i, og selv for Jette var det spændende at få anedoter mv. med fra fregatten, og jeg Bo fik chance for at købe snaps og snapseglas😊

Inden standeren med sang blev strøget lørdag aften, fik vi en meget smagfyldt helstegt pattegris, og i teltet toppede DJ Dalsgaard stemningen op, sammen med børnene på deres fine luftguitarer.

Endnu en gang 1000-tak til festudvalget og alle jer andre deltagere for nogle fremragende dage. Vi giver festudvalget 9 ud af 10. Eneste anker fra os, var vejret – det kunne godt have været bedre planlagt 😊

 

 

De bedste sejler hilsner om en god sommer.

 

Fister, Bogense

Jette og Bo

 

P.S.: Sidder du/I med en god idé til, hvad der skal til for, at du/I har lyst til at deltage på lokal- og landstræf, eksempelvis aktiviteter for dine/jeres børn, er I meget velkommen til at sende forslagene til mig på bo@danskbavariaklub.dk

Forslagene vil jeg sørge for at vidregive til bestyrelsen og festudvalgene.

 

Tre ting du/I  med søforklaring gik glip af ved ikke at deltage 🙂

* Fantastisk foreningshygge og sammenhold, også for os som nye

* Teltfester med fremragende hygge, stemning og ikke mindst boogi woogi

* Frihed – god tid til at trakke sig tilbage i egen båd til “genopladning og hvil af ørerne”

 

Se billeder fra landstræffet her Galleri