Min blå stribe falmer!

Viser 14 indlæg - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2415
  Medl.nr. 669
  Keymaster

  Hej!

  Jeg har en 34 fod dejlig båd, der er ved at falme i farven på den blå stribe rundt om ruffet!

  Kunne det evt. Være, at i har nogle gode tips til at gøre farven blank eller mere spændende?

  Venlig hilsen Anders B.

  #10206
  Medl.nr. 171
  Keymaster

  Hej Anders,
  Løste mit problem sidste år med et sæt fra renskib.dk Det kræver lidt arbejde men resultatet bliver en næsten som ny blå stribe. Skriv til dem, de er meget hjælpsomme.

  Vh
  Henrik

  #10207
  Preben Petersen
  Deltager

  Hej Anders
  Jeg har løst mit problem en gang for alle, har sat folie på (3m), og det er en super løsning.

  Mvh
  Preben

  #10208
  Medl.nr. 950
  Keymaster

  brugte vandslibepapir og poleret op efterfølgende, det virker også

  #10209
  Medl.nr. 699
  Keymaster

  Hej Anders
  Da det er gelcoat kan det poleres op. Bruger selv Renskib, først rubbing, så presealer A og til slut sealer B. Sådan en omgang holder flere år og det er let at rengøre løbende.
  Mvh
  Kim

  #10210
  Medl.nr. 703
  Keymaster

  Hej.
  Jeg tilslutter mig 3M striben, som klæbes på. Den er flot farvemæssig.

  mvh
  Søren W.

  #10211
  Medl.nr. 934
  Keymaster

  Hvordan bærer man sig ad med at “klippe” 3M striben til. Bl.a. omkring vinduer og tilspidsning?
  Mvh John

  #10212
  Medl.nr. 255
  Keymaster

  Hej John
  Jeg kontaktede Helbo skilte i Brabrand 86 22 59 39 der lavede mine stafferinger til en Bavaria 37. Jeg vil tro at de også passer til din båd. De er lavet i en folie.
  mvh Erik Vangsgaard

  #10213

  Hej
  Da jeg for første gang skulle polere min dengang 6 årige båd, var jeg ved at gå i fælden som så mange andre. Bl.a. min makker sleb og malede striben, og siden har der kun været problemer med den stribe.
  Jeg startede med vandslibning op til korn 2000 herefter med Renskib produkter, og den står blitz blank i dag. Det har også hjulpet på resten af båden.
  For nogle år siden vandt jeg- eller rettere sagt min kone en auktion hvor vi købte en hel kasse med forskellige Renskib produkter under en af klubbens ture til Bavariafabrikken.
  Siden har jeg ikke brugt andet, og det bare ren fornøjelse.

  mvh Jørgen
  “Olivia”

  #10214

  Kan også kun anbefale en folie. Vi fik et skilte firma til det og hun klarede det på en time eller to tror jeg det tog. Afmonterede ikke noget og det ser rigtig godt ud. Fribord blev ikke lavet men den falmer næsten ikke noget, så spring evt. Den over. Hilsen Torben

  #10215

  Kan også kun anbefale en folie. Vi fik et skilte firma til det og hun klarede det på en time eller to tror jeg det tog. Afmonterede ikke noget og det ser rigtig godt ud. Fribord blev ikke lavet men den falmer næsten ikke noget, så spring evt. Den over. Fremgangs måden er at der først bliver kllbet en tynd tape strimmel på som indeholder en meget tynde skærettåd. Skæretråden ligges lige i kanten af den blå stribe hele vejen rundt. Så på klæbe folien som er en 2-3 cm bredere over den blå stafering. Når folien så er sorter helt ud og alle bobler er væk fiskes Skæretråden frem og trækkes hele vejen rundt om staferingen. Og vupti.. så er den fikset. Der er dermed ikke brugt hobby kniv eller andet som har skåret i gel coaten.
  Hilsen Torben. White X-streme.

  #10216
  Anonym
  Inaktiv

  Hej. Det produkt, som Torveb her nævner, hedder Knifeless. Du kan søge det på nettet. Det virker fantastisk. Jeg har lavet nye striber til min Bavaria, og den ser bare helt ny ud herved.
  Vh Erik Wendelin

  #10217
  Medl.nr. 865
  Keymaster

  Løste mit problem med produkter fra Renskib.dk, der skal bruges 4 forskellig produkter, Det kræver lidt arbejde men resultatet bliver rigtigt fint. Spørg der hvor de forhandler Renskib, eller skriv/ring, de er meget hjælpsomme.

  #10218
  webmaster
  Keymaster

  Hej Anders vi har poleret vores op på en 2001 så den ser ud som ny. brugte 3G og en polermaskine i ca. 3 timer så er den som ny efter den har fået vox

Viser 14 indlæg - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.