Raymarine A70

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2632
  346
  Keymaster

  Har nogen i dette forum svar på følgende.
  Har en Bavaria 31 cruiser fra 2009, der er monteret følgende navigationsudstyr.
  -Raymarine A70 kortplotter
  – ST60 tridata og vind
  -ST6002 selvstyrer.
  Disse instrumtenter kører på SeaTalk, hvis jeg køber en ny Raymarine feks a75 med MDF og WifI osv, kan den “snakke sammen” med mine nuværende instrumenter.
  På forhånd tak for hjælpen.

  #10052
  LarsC
  Keymaster

  Hej 346
  De kan sagtens snakke sammen. Du skal blot investere i en seatalk – ng converter, som laver det gamle seatalk om til ng (new generation).
  Den koster ca. 1.100,- kr.
  Har selv lige skiftet til en Raymarine e7.
  Med sejlerhilsen
  Lars

  #10053
  346
  Keymaster

  Hej Lars.
  Jeg har købt en Raymarine A7 med Wifi, samtidig har jeg købt det omtalte converter sæt.
  Nu er jeg spændt på hvor svært/let monteringen vil være, jeg er ikke særlig handy, så en bekendt har lovet at bistå mig.
  Kan du kort beskrive hvordan forløbet har været. Ved godt det måske er svært, men alt wiring foregår det ved konsollet – ved instrumenterne.
  På forhånd tak for din kommentar.
  Jan

  #11572
  Anonym
  Inaktiv

  Hej Jan.
  Jeg formoder du er færdig med monteringen af din A7 m/wifi nu.
  Kan du fortælle om dine erfaringer med A7eren, specielt omkring wifi delen og hvordan du udnytter den ?
  Pft.
  Iver.

  #10054
  Medl.nr. 687
  Keymaster

  Hej Iver.
  Ja jeg er færdig for længe siden og jeg ar glad for den nye A7. For wifi delen gik der et godt stykke tid, inden jeg fik det “op at kører” først skulle jeg finde måde at aktiverer systemet, ikke det var vanskeligt, men min inet udbyder på pc/ipad havde jeg opsagt, havde glemt at det var i ferie perioden og kunne jo selvfølgelig ikke få forbindelse. Min nye inet udbyder blev indsat på min ipad og bling så var der kontakt. Det virkede sådan, at når jeg havde wifi slået til kom der en unik kode på ipad og A7, disse blev parret og wupti både på ipad og iphone (RayRemote) og RayView virker. MEN indrømmet jeg har ikke tilegnet mig nogen erfaringer med mulighederne, synes at med autopilot på og så sidde under dæk virker forkert, men der kan jo også laves ruter, men det har jeg ikke prøvet endnu. Jeg købte et navionics “update” som gælder i et år, det skal også aktiveres, men venter til næste sæson. Som du kan se er jeg ikke den store navigations haj ej heller it nørd, så det tager gerne sin tid, men den nye A7 er dejlig, men jeg føler ikke jeg har kendskab til alle de fordele der ligger i wifi delen.
  Med sejlerhilsen Jan

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.