Erfaring med Axiom i Bavaria 32´s konsol?

Tagget: 

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12753

  Hej
  Jeg er blevet den glade ejer af en Bavaria 32 fra 04. Jeg vil gerne installere en Raymarine Axiom i konsollen i cockpittet. Her sidder i forvejen en et par raymaine instrumenter. Log og lod, samt betjening til selvstyrer. Er der nogen herinde, som har erfaring med at overgå til Axiom? Hvis, så mangler jeg svar på:

  1 Kan signalet fra loggen og signalet fra transducer til de ´gamle´instrumenter kobles direkte på Axiom? Altså helt afmontere de gamle instrumenter, og men genanvende de originale sensorer og kablinger op til konsol?
  Eller kan de originale sensorer kun tolkes af Axiom, hvis signalet kommer – først til det gamle instruement og så videresendt til Axiom?

  2 Er Axiom nem at styre selvstyren med? Altså hurtigt? Eller skal der skiftes rundt hele tiden, så det er smart at beholde et selvstændigt betjningspanel til selvstyrer, så den er hurtigt at korrigere på?

  3 Er det lykkes nogen at få plads til en 9 tommer model nedlagt i konsollen? Altså nedfældet som fast montage i en ny plade, hvor de originale instrumenter før sad?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.