Nyt forum klar på Dansk Bavaria Klubs hjemmeside

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2640
  Medl.nr. 807
  Keymaster

  Så er vores nye forum klart på hjemmesiden.

  Tanken bag det nye forum har været at skabe noget der er enkelt at gå til og er let at bruge. Det betyder at i fremover kun skal huske et enkelt brugernavn og en adgangskode til medlemssiderne og til forum. I kan let selv ændre adgangskoden på hjemmesiden og i kan let få den fremsendt via jeres emailadresse.

  Det nye forum er nu en integreret del af hjemmesiden, så layout og farver matcher nu resten af hjemmesiden.

  Som sagt er ideen at det skal være enkelt og ligetil at lave indlæg eller besvare indlæg og vi håber at den lettere tilgang til at skrive og svare på indlæg vil være medvirkende til at der er flere af jer der får gavn af at anvende vores forum.

  Når i er logget ind på hjemmesiden og læser indlæg i forum vises med det samme et felt hvori der er mulighed for at svare på et indlæg. Du kan selv senere redigere dit indlæg, hvis du har fået lavet slåfejl som du gerne vil rette eller hvis du glemte noget vigtig information.

  Der er allerede masser af gode ideer til hvordan det nye forum kan blive bedre og mange af disse ideer vil der blive arbejdet videre med. Men der vil hele tiden holdes fokus på at det skal være let at anvende.

  Funktionalitet der er ønsket af jer er blandt andet muligheden for at kunne vedlægge billeder til et indlæg og det arbejder webmaster videre med en løsning på. Hvis du også sidder med ideer, så benyt dig af muligheden for at lave indlæg i gruppen “Hjemmesiden”.

  Indlæg fra vort gamle forum er flyttet over i det nye forum. Nogle enkelte indlæg i grupper kan være udeladt idet de ikke længere er relevante.

  Brug vores forum næste gang du har et spørgsmål om din båd, der sidder masser af erfaring rundt omkring som du kan trække på. Husk også at du selv sidder med erfaringer som du kan dele med andre.

  Tak til de som har hjulpet med testen af det nye forum undervejs. I har bidraget med god fejlfinding og er kommet med gode forslag til ændringer.

  Venlig hilsen
  Dansk Bavaria Klub

  #10069
  Anonym
  Inaktiv

  Hej.

  Det burde nok nævnes, at den gamle adgangskode ikke virker på det nye forum. Jeg blev i hvert fald nødt til at bestille den “glemte” adgangskode 🙂

  Endvidere er der fejl på Min side (mode=profile) hvor der fås en database-fejl. Det er derfor ikke muligt at ændre adgangskoden i øjeblikket.

  Mange hilsner fra Iver.

  #10070
  Medl.nr. 807
  Keymaster

  Hej Iver

  Tak for hurtigt at fange den fejl. Fejlen er udbedret nu og man kan nu skifte sin adgangskode.

  Jeg sætter en lille notits på login siden og forklarer det med login til det gamle forum, der er flere der har bemærket det samme.

  Tak for hjælpen!

  Hilsen
  Dan

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.