Bundmaling der holder 10 år !!!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2160
  giib
  Keymaster

  Er der nogen der har erfaringer med denne type bundmaling ?
  http://www.coppercoat.com/brochure.pdf
  Når jeg er i udlandet, læser jeg udenlandske bådblade, og der er mange positive meldinger om denne bundmaling.

  Det kunne være rart, kun at skulle bundmale hver tiende år !!!

  #9142
  Fortuna
  Keymaster

  Jeg mener der er ulovligt at benytte i DK, det er så en ting, man moralsk skal gøre op med sig selv og det kommer man nok hurtigt over.
  En anden ting er alle de irriterende gammel-kloge wannabe-sailors, der altid står på kanten med en dåseøl i hånden, når bådene skal på land. De står kun og venter på at se hvad der gemmer sig under vandlinien og hvis bunden ikke “mindst” er dækket af 25% rurer kommer der straks kommentarer som:”Nååå, der er vist en der har været i Tyskland i foråret” eller lignende, mens de kigger lidt ondskabfuldt og spiller så ufatteligt gammelkloge, jeg hader dem, men de har åbentbart ikke andet at få tiden til at gå med.
  Men kan man leve med det er malingen meget bedre end dansk standard.

  #9143
  784
  Keymaster

  Den danske forhandler finder man lige her: http://www.coppercoat.dk/ og der er ikke noget der tyder på at produktet ikke lovligt kan bruges i Danmark. Man skal nok bare rense alt det gamle bundmaling af først. Jeg synes bestemt det er værd at overveje, især hvis man planlægger at lade båden blive i vandet om vinteren. Men det er sikkert dyrt på kort sigt, selvom det nok er billigere på lang sigt.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.